Ζήρια Αχαΐας - Newsorama: Αχαΐα: Ολονύχτια μάχη με την πύρινη λαίλαπα στη ... / Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή εναέριων μέσων.

Ζήρια Αχαΐας - Newsorama: Αχαΐα: Ολονύχτια μάχη με την πύρινη λαίλαπα στη ... / Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή εναέριων μέσων.. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής στην. Το εκαβ παραλαμβάνει ανθρώπους με αναπνευστικά δόθηκε εντολή εκκένωσης και για το λαμπίρι, πέρα από τις καμάρες, τη ζήρια και την άνω ζήρια. Εντολή εκκένωσης για ζήρια και άνω ζήρια. Είναι μια νέα πυρκαγιά στην περιοχή ζήρια, καθώς πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα.

Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες. Βρες επιχειρήσεις και επαγγελματίες στη ζήρια αχαΐας και για κάθε μία θα βρεις: Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Nέα φωτιά ξέσπασε στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Η ζήρια είναι οικισμός του νομού αχαΐας, ο οποίος σύμφωνα με το «πρόγραμμα καλλικράτης» από 1/1/2011 αποτελεί έδρα της ομώνυμης τοπικής κοινότητας του δήμου αιγιαλείας34.

Φωτιά στην Αχαΐα: Μαίνεται ανεξέλεγκτη - Κάηκαν πάνω από ...
Φωτιά στην Αχαΐα: Μαίνεται ανεξέλεγκτη - Κάηκαν πάνω από ... from www.kathimerini.gr
Nέα φωτιά ξέσπασε στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση.σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης για την άνω ζήρια αιγιαλείας. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες. Είναι μια νέα πυρκαγιά στην περιοχή ζήρια, καθώς πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση.

Μαίνεται το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση.

Βρες επιχειρήσεις και επαγγελματίες στη ζήρια αχαΐας και για κάθε μία θα βρεις: Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τα σπίτια. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Σύμφωνα με το patrisnews.com, εκκενώνεται προληπτικά ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, επί τόπου επιχειρούν επίγειες κι εναέριες δυνάμεις. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και λόγγος καθώς επίσης ξενοδοχείο. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας.

Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και λόγγος καθώς επίσης ξενοδοχείο. Από αέρος επιχειρούν 2 καναντέρ, 2 pzl και ένα erickson. Βρες επιχειρήσεις και επαγγελματίες στη ζήρια αχαΐας και για κάθε μία θα βρεις: Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση.

Φωτιά στην Αχαΐα: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ζήρια ...
Φωτιά στην Αχαΐα: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ζήρια ... from difernews.gr
Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και λόγγος καθώς επίσης ξενοδοχείο. Το εκαβ παραλαμβάνει ανθρώπους με αναπνευστικά δόθηκε εντολή εκκένωσης και για το λαμπίρι, πέρα από τις καμάρες, τη ζήρια και την άνω ζήρια. Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα πρωί σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή εναέριων μέσων. Μεγάλη πυρκαγιά στη δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας εκδηλώθηκε πριν λίγο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησιάζει σπίτια στις καμάρες, ενώ γίνονται προσπάθειες για απεγκλωβισμό.

Είναι μια νέα πυρκαγιά στην περιοχή ζήρια, καθώς πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα.

Nέα φωτιά ξέσπασε στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής στην. Η ζήρια είναι οικισμός του νομού αχαΐας, ο οποίος σύμφωνα με το «πρόγραμμα καλλικράτης» από 1/1/2011 αποτελεί έδρα της ομώνυμης τοπικής κοινότητας του δήμου αιγιαλείας34. 17 λεπτά πριν δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο.προβολές μέχρι τώρα. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Μαίνεται το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί η άνω ζήρια, ενώ οι φλόγες πλησιάζουν το χωριό καμάρες. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Η ζήρια είναι οικισμός του νομού αχαΐας, ο οποίος σύμφωνα με το «πρόγραμμα καλλικράτης» από 1/1/2011 αποτελεί έδρα της ομώνυμης τοπικής κοινότητας του δήμου αιγιαλείας. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, επί τόπου επιχειρούν επίγειες κι εναέριες δυνάμεις. Από αέρος επιχειρούν 2 καναντέρ, 2 pzl και ένα erickson. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας. Επίσης, δόθηκε εντολή από την πυροσβεστική για προληπτική εκκένωση του οικισμού ζήρια.

Αχαΐα: Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες - 16 τραυματίες ...
Αχαΐα: Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες - 16 τραυματίες ... from media.lawandorder.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στη ζύρια αχαϊας, πολύ κοντά στο χωριό καμάρες. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες. Φωτιά εκδηλώθηκε το σήμερα, σάββατο 31 ιουλίου, σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί η άνω ζήρια, ενώ οι φλόγες πλησιάζουν το χωριό καμάρες. Μαίνεται το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, επί τόπου επιχειρούν επίγειες κι εναέριες δυνάμεις.

17 λεπτά πριν δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο.προβολές μέχρι τώρα.

Επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής στην. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και λόγγος καθώς επίσης ξενοδοχείο. Από αέρος επιχειρούν 2 καναντέρ, 2 pzl και ένα erickson. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στη ζύρια αχαϊας, πολύ κοντά στο χωριό καμάρες. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Είναι μια νέα πυρκαγιά στην περιοχή ζήρια, καθώς πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama